El Club

Les instal·lacions

Amb unes instal·lacions de referencia, ocupant mes de 6000m2 a Caldes de Malavella al terme municipal de Franciac, A LA MASIA RACEWAY hi trobaràs 2 pistes de lo mes avançades en el món del radiocontrol de vehicles, un circuit amb una superfície Asfalt i un altre de Terra , estan dissenyades per els millors tècnics i pilots de cada especialitat i superfície, per gaudir una experiència per a tots els públics del mes alt nivell dins aquest hobby.

AL mateix nivell estan els serveis que envolten els circuits, Boxes amb coberts, taules per mes de 100 persones, zona de neteja dels vehicles, pantalles i cronometratge activat tots els dies( mylaps ), radar velocitat ( asfalt ), banys totalment equipats, servei de bar ( durant els esdeveniments ) i vending etc..per poder estar de manera confortable i gaudint amb tranquil·litat del teu hooby preferit..

Per poder conduir aquest vehicles s’ha fabricat un podi cobert de 3.5 mtr d’alçada amb capacitat per mes de 15 pilots, on podran controlar amb tot moment les volades i derrapades dels vehicles amb la millor prespectiva.

Tot amb un manteniment i neteja setmanal per poder estar del primer minut rodant cada dia amb les condicions prèvies a un gran esdeveniment.. compactació terres, aditivació asfalt etc.. per un màxim agarre i neteja gral..tot per proporcionar la millor experiència possible.

Els circuits

Superfície d’asfalt

Traçat dissenyat per Iñaki Montessinos especialista de renom arreu d’Espanya, amb una corda de 380 metres i amplada de 5 metres de mitjana, molt peculiar i únic a Espanya per les seves variants d alçada i peralts per millorar l’adherència dels vehicles i l’experiència dels pilots.

Traçat molt exigent per els seus canvis d’alçada, xicanes i corbes d alta velocitat, habitualment es gira amb sentit antihorari amb 9 corbes d’esquerres i 6 de dretes, triple xicane i amb una recta principal de 70 metres, és tot un repte per als pilots més experimentats.

70m

Recta principal

9 Corbes

A esquerra

6 Corbes

A dreta

Ha estat asfaltat per un del millors especialistes!

CONSTRUCCIONS RUBAU l’empresa de gran renom internacional ubicada a Girona, juntament amb la planta asfàltica AMMANT UNIGLOBE 280 de referencia al món, emprant els millors i seleccionats granits porfírics i sabia mescla dels millors betums.., tot per garantir la màxima adherència.

Amb una zona anexa que denominem boxes amb paviments adoquinats i formigó lliscat, taules de treball de 1.03 alçada per treballar de peu o sentat amb tamboret sense cansarte, zona de repostatge soterrada per tenir la comoditat d’un refueling ràpid i segur.

Podi cobert per a més de quinze pilots amb comoditat

Entrada al pit-lane a nivell de cintura del mecànic

Boxes coberts, amb taula de treball per a més de 120 pilots

Endolls i llums de treball per a cada taula

Lavabos i dutxa

Cafeteria/bar durant els esdeveniments

Il·luminació i paviment en formigó a zona de boxes

Zona de neteja i rentat, amb aigua i aire comprimit

Caseta amb sistema de cronometratge MYLAPS

Taula per a carburació i zona de mecànics sota el pòdium per a pilots

350m

Corda

4.90m

Amplada mitjana

Robert Batlle

Disseny del traçat

Traçat dissenyat per el campió del món Robert Batlle especialista de renom arreu del món, té una corda de 350 metres i amplada de 4.90 metres de mitjana, molt peculiar i únic a Espanya per les seves variants d’alçada i peralts de disseny anomenats 3D per millorar l’experiència dels pilots.

També esta equipat amb sistemes de evaquació d’aigües i reg automàtic per evitar la pols sobretot els estius.

Superfície de terra

Circuit permanent d’1/8 TT, amb un ample mínim de 4.5 metres

Podi cobert per a més de quinze pilots amb comoditat

Entrada al pit-lane elevada

Boxes coberts, amb taula de treball per a més de 120 pilots

Endolls i llums de treball per a cada taula

Lavabos i dutxa

Cafeteria/bar durant els esdeveniments

Il·luminació i paviment en formigó a zona de boxes

Zona de neteja i rentat, amb aigua i aire comprimit

Caseta amb sistema de cronometratge MYLAPS

Taula per a carburació i zona de mecànics sota el pòdium per a pilots

Serveis

El Club també disposa de petits recanvis per a cobrir una necessitat puntual o oblids de un material bàsic per el hobby ( xispometre, combustible, rodes, taules arranque, cablejat, carregadors, bateries etc..) material que tots ens hem oblidat algun dia al sortir de casa amb el material..

Compta amb el sistema de cronometratge mylaps on pots tenir enregistrades totes les teves sessions de entrenament i veure la teva progressió de forma ràpida i comode per les pantalles repartides per les instal·lacions o baixant l’app mylaps (https://speedhive.mylaps.com/).

Circuits professionals

2 circuits. Un amb superfície d'asfalt i l'altre amb superfície de terra. Preparats per proporcionar la millor experiència possible

Zona de boxes

Zona de boxes coberta. La zona té una taula de treball amb capacitat per a més de 120 pilots.

Banys equipats

Disposem de banys completament equipats amb unes condicions higièniques immillorables.

Màquines Expenedores

A La Masia Raceway trobaràs servei de bar durant els esdeveniments i màquines de vending pel dia a dia.

Menú